Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Wat nou geen Koran-verbranding? Homo-hater schiet te hulp

  •  
10-09-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
104 keer bekeken
  •  
zaterdag_300.jpg
Fred Phelps, de dominee van 'god haat homo's' neemt de fakkel over
Nu Terry Jones, de doorgedraaide Wilders-fan uit Florida, besloten heeft zaterdag geen korans te verbranden is een andere dominee opgestaan die zegt de taak tot verkettering van het heilige boek op zich te nemen.
Terwijl beoogd regeringscoalitiepartner Geert Wilders bij Ground Zero zijn preek houdt om – weer – de oorlog aan de islam te verklaren, pakt een van zijn medestanders het drastischer aan. Dominee Fred Phelps, onder meer bekend van het verstoren van begrafenissen van gesneuvelde homoseksuele militairen, heeft aangekondigd korans te gaan verbranden nu dominee Terry Jones daarvan af ziet.
Voor het evenement is een passende ‘commercial’ gemaakt die het begrip ‘moslimvreter’ een geheel nieuwe dimensie geeft. De maker blijkt een vooruitziende blik te hebben want hij voorzag twee dagen geleden reeds de helpende hand van de haatdominee. En ja, het is een parodie maar dat zou je niet door kunnen hebben.

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.