6

Website koppelt baasjes aan beestjes

Seks met dieren is vanaf vandaag verboden, maar wie een huisdier zoekt, kan terecht bij nieuwe 'datingsite' verhuisdieren.nl

Seks met dieren is vanaf vandaag verboden, maar wie via internet een huisdier zoekt, kan terecht bij de nieuwe website Verhuisdieren.nl. Het werkt als een datingsite. Alleen zijn de mensen er niet op zoek naar een man of vrouw om het leven mee te delen, maar een dier.

De site koppelt huisdieren aan nieuwe baasjes. Het belang van het dier staat hierbij op de 1e plaats, laat initiatiefneemster Femke Pasquino de Harde weten.

Via internet worden duizenden huisdieren aangeboden. Voor de huisdierzoeker is dat aanbod moeilijk te overzien. Je wordt met de mooiste foto’s verleid, de kans dat je een impulsieve beslissing neemt, is groot. Illegale dierenhandelaren hebben vrij spel. Het is moeilijk om ze te herkennen, omdat ze zich voordoen als onschuldige dierenliefhebbers.

Bij Verhuisdieren.nl maakt de zoeker een profiel aan waarin hij vragen gesteld krijgt over de leefomgeving, gezinssituatie en karaktereigenschappen. Van het huisdier wordt ook een profiel gemaakt. Op basis daarvan worden mens en dier aan elkaar gekoppeld. Net als bij een datingsite dus.

Ook een tijdelijke relatie is mogelijk. De site helpt ook mensen die een oppas zoeken voor hun huisdier en mensen die een tijdje een logeetje willen hebben.

Behalve honden en katten, zoeken ook konijnen, papegaaien, varkens, pony’s en paarden op de site een nieuw baasje.

Geef een reactie

Laatste reacties (6)