4

Weer een schandaal voor de Amerikaanse Secret Service

Medewerker opgepakt voor versturen naaktfoto's naar veertienjarig meisje

Een medewerker van de Amerikaanse Secret Service is opgepakt vanwege het versturen van naaktfoto’s van zichzelf naar een veertienjarig meisje. Dat bleek uiteindelijk een undercover agent te zijn. Het is het zoveelste schandaal dat het team – onder andere verantwoordelijk voor de bescherming van de president – in opspraak doet raken.

De 37-jarige Lee Robert More had volgens de aanklager de persoon – waarvan hij dacht dat het een veertienjarig meisje was – gevraagd om seks te hebben. De medewerker van de Secret Service was werkzaam in het Witte Huis. Moore gaf zichzelf maandag aan en kan mogelijk tien jaar straf ontvangen. Dit meldt de NOS.

De Amerikaanse Secret Service is al een tijdje in opspraak vanwege wanstaltig en crimineel gedrag. Zo moest een hooggeplaatste medewerker met verlof vanwege het seksueel intimideren van een ondergeschikte, reden er twee agenten dronken door een barriëre van het Witte Huis, was er een orgie in Colombia, indringers in het Witte Huis en zelfs dronkenschap in een hotel in Noordwijk. 

cc foto: Alex Smith

Geef een reactie

Laatste reacties (4)