Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Wéér stapt een PVV'er op

  •  
21-02-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
visser_300.jpg
UPDATE: Visser noemt toon van het politieke debat aanleiding voor haar vertrek ... Raadslid Almere begint eigen fractie
De PVV is niet meer de grootste partij in Almere. Raadslid Marissa Visser heeft de negenkoppige fractie per direct verlaten. Fractievoorzitter De Roon is ‘geschokt’.
Update dinsdag 22 februari
Visser zegt dat de reden haar vertrek de toon van het politieke debat was. “Het is bekend dat de PVV een bepaalde bejegening hanteert. Ik wil zo niet met mensen omgaan”, zei ze vandaag in een toelichting op haar vertrek meldt de Volkskrant.
Almere Vandaag schrijft:
Ze treedt uit de fractie van de PVV omdat de opvatting over de manier waarop het raadswerk moet en kan worden ingevuld te veel uiteenlopen. Hiermee is van een goede samenwerking geen sprake meer, laat zij in de verklaring weten. De opvattingen over het raadswerk, met name hoe als lid van de raad bij te dragen aan de ontwikkeling van onze stad Almere, komen niet overeen.
Voor de PVV-fractie komt de beslissing kennelijk als een mokerslag. De fractie telt nu 8 leden en is daarmee even groot als de PvdA. De laatste weken zijn er gekozen politici van de PVV opgestapt in Limburg, Friesland, Den Haag en het Europees parlement. Afkeer van werkwijze en een slechte communicatie zijn daarbij terugkerende klachten.
RTEmagicC_Mw._M.T.M._Visser__PVV.jpg

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.