Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Wie een benzinedief pakt, krijgt gratis tank brandstof'

  •  
28-10-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tanken_300.jpg
BOVAG is niet blij met oproep van onafhankelijke pomphouders
Pomphouders hebben schoon genoeg van benzinedieven. De organisatie van onafhankelijke pomphouders BETA heeft daarom besloten mensen te belonen die een benzinedief staande houden. Wie hem aanhoudt, krijgt een gratis volle tank.
De organisatie benadrukt niet op te roepen tot wildwesttaferelen. Dieven klemrijden op de snelweg is niet de bedoeling. BETA doelt met name op het aanhouden of belemmeren van de dieven direct na het wegrijden. 
Benzinedieven zijn deze week volop in het nieuws. Vorig weekend kwam een onschuldige weggebruiker om het leven omdat de politie een filefuik had ingezet om een benzinedief te pakken. Gisteren werd een dief bij een pomp klemgereden nadat hij direct na het tanken in zijn auto was gestapt.
De BOVAG (Bond van Auto(mobiel)handelaren en Garagehouders) in niet blij met de oproep van de onafhankelijke pomphouders. Ze vrezen dat het leidt tot onveilige situaties.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.