Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Wild FM verloot een echtscheiding

  •  
08-12-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
scheiding.jpg
'Wij vinden: je bent samen omdat dat je gelukkig maakt en niet vanwege de financiën'
Niet alleen aan het huwelijk, maar ook aan een scheiding hangt een prijskaartje. Radiostation wil stellen die graag van elkaar af zouden willen, maar dit niet kunnen betalen, graag een handje helpen. Onder de stellen die zich hebben aangemeld, wordt op 12 december een echtscheiding verloot.
Dave Leusink, programmadirecteur van Wild FM meent dat steeds meer stellen wel uit elkaar willen, maar toch vanwege de financiële omstandigheden bij elkaar blijven.
Wij vinden: je bent samen omdat dat je gelukkig maakt en niet vanwege de financiën. Dus besloten we een scheiding cadeau te doen,” zegt hij in HLN.be.
De kosten voor mediators, de rechtbank kunnen al snel in de duizenden euro’s lopen. Wild FM belooft deze kosten voor het winnende echtpaar te betalen.
RTEmagicC_scheiding_300.jpg
cc-foto: Zen
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.