101

Wilders gaat tekeer tegen Obama

PVV-leider prijst boek aan waarin gesteld wordt dat Obama geen Amerikaan is

De Amerikaanse weblogger Pamela Geller is een fervent fan van Geert Wilders. Daarnaast is ze moslim-hater. Die haat gaat zo ver dat ze beweert dat Obama een gevaar is voor de VS omdat hij als kind in een moslimland heeft gewoond.


Het gaat om haar vorige week verschenen boek The Post-American Presidency; The Obama Administration’s War on America dat op de omslag door Wilders wordt aangeprezen. Geller beschouwt Obama als een gevaar voor de staat Israël en beschuldigt hem van ‘etnische zuivering’ omdat hij  – net als zijn voorgangers – tegen uitbreidingspolitiek van de Joodse nederzettingen is.

Obama, die bij zijn aantreden een symbolische handreiking naar de islamitsiche wereld deed om de onder Bush zwaar geschonden internationale relaties te verbeteren, wordt door Geller neergezet als iemand die de positie van de VS afbreekt. ‘Obama mist het DNA van de USA’.

Vrij Nederland beschrijft de inhoud van het boek en vertaalt de lovende aanbeveling van Geert Wilders. Hij schrijft:

‘Dit boek is een angstaanjagende analyse van de wijze waarop het beleid van president Barack Obama de fundering van Amerika’s leidende rol in de wereld stukje bij beetje afbreekt. Het ontmaskert zijn filosofie van bijna universele “morele gelijkwaardigheid”: een filosofie die het evenbeeld is van het cultuurrelativisme dat de afgelopen decennia Europa heeft vergiftigd. Amerika is de laatste overlevende en het is van essentieel belang dat Europeanen de zienswijze van Amerikaanse burgers overnemen en leren onbeschaamd trots op hun erfgoed te zijn. Dit is een ongelooflijk fascinerend boek dat tegelijkertijd een buitengewoon verontrustende boodschap bevat die we ons allemaal moeten aantrekken 

Vrij Nederland: Wilders tegen Obama

Geef een reactie

Laatste reacties (101)