Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Wouter Bos over de Griekse belofte van Rutte

  •  
04-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bos_300_03.jpg
VVD-lijsttrekker en premier sloeg in Carré-debat stoere taal uit over Griekenland, niet zo handig en onhoudbaar
Bij 1 voor de Verkiezingen legde oud-minister van Financiën Wouter Bos (PvdA) wat er niet handig was aan de uitspraken van Rutte over Griekenland in het RTL-debat. Volgens Rutte gaat er geen cent meer naar Griekenland. Volgens Bos kan hij dat nooit volhouden en beslist hij daar niet in z’n eentje over. De lijsttrekker Rutte maakt het de premier Rutte onnodig lastig.
1 voor de Verkiezingen: Bos over loze, stoere… door Joop-nl Ook kreeg Rutte ferme repliek van D66-leider Pechtold. Hij noemde hem onverantwoord en ongeloofwaardig. 
Om te spreken over Griekse leiders die achterover leunen, is volgens Pechtold populistische prietpraat. Rutte onthoudt de kiezer het hele verhaal over Europa, zei hij tegen de NOS.”De kans is groot dat hij zijn belofte moet breken.
Handig! Al het nieuws over de verkiezingen op Joop Verkiezingsoverzicht.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.