Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Zing mee: 'Trots op Nederland!'

  •  
26-05-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
gerry-trots-op-nederland-300px.jpg
Inspiratrice Gerry neemt zingend afscheid van Rita Verdonk
Nu het in de Nederlandse politiek veelal gaat om stoere ‘oneliners’ en ‘X Factor’ gooit inspiratrice Gerry zich in de verkiezingsstrijd. Alle partijen en peilingbureaus werken zich uit de naad. Toch is de uitslag al bekend: Gerry is de enige echte populist van Nederland.
Uit het persbericht:
Als echte populist stelt Gerry, naast zichzelf, ook het hele volk centraal zonder mensen uit te sluiten. Dat is te horen en te zien in haar nieuwe lied en videoclip:  Iedereen is (wel eens) trots op Nederland.  Een volkslied met scherpe tekst waarin Gerry een begrip als ‘trots’ opeist om het terug te geven aan de rechtmatige eigenaren: het hele volk. Tevens neemt Nederland met dit lied ‘op gepaste wijze’ afscheid van Rita Verdonk in de nationale politiek (peiling 0 zetels). In de videoclip is te zien hoe Gerry als Grote Leidster gewone mensen voor zich weet te winnen, maar het volk uiteindelijk zelf centraal staat. Met Gerry hoeven we ons niet meer te schamen voor overdreven populistisch en nationalistisch gedrag en kan iedereen zich verantwoord laten gaan.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.