Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Zo maak je een extatische lekkernij

  •  
01-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
framb_300.jpg
Chocolade... framboos... moeten we nog doorgaan?
Het heet millefeuille choco-framboise au café serré, een mooie benaming voor wat we in een Nederlandse variant kennen als tompouce. Maar dan met frambozen, en verse koffie.
In een verlekkerende clip is te zien hoe gemakkelijk – haha! – het heerlijke gerecht is te maken. Voor wie het wil proberen, hier het recept en de instructies. Hier een variant door onze zuiderburen , in het Nederlands. Laat het weten als het gelukt is en mail als het even kan een foto. 
Iedere vrijdag in Lekker: Eten

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.