Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Zoete wreker maakt van elke Amerikaan een dierenvriend

  •  
17-07-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bakerDaniele.jpg
Docusoap over veganistisch taartenartiest verandert Amerika
Taartenartiest Danielle Konya breekt met alle vooroordelen over vegetariërs. In haar studio waar ze samen met haar moeder pareltjes van taarten bakt, is geen truttigheid te vinden. Stevige armen beplakt met tattoos schuiven wekelijks meer dan honderd taarten in de auto. Haar business Vegan Treats is een begrip geworden. Niet alleen vanwege het uiterlijk van haar creaties, maar ook omdat ze met een idee ter wereld komen. Konya strijdt voor de vrijheid van dieren bij elke taart die ze over de toonbank schuift. Inmiddels heeft het crème de la crème van Hollywood haar ontdekt en vliegen haar taarten het hele land over.
Konya is voor 20 procent bakker en voor 80 procent activist, zo zegt ze zelf. Voor haar taarten raakt ze geen enkele dierlijke producten aan. Docusoap makers van Optomen Productions zagen nog meer achter Konya persoonlijkheid. De zoete wreker is naast het runnen van haar business ook een alleenstaande moeder van een geadopteerde dochter. Ze is een vrouw van de wereld. De twaalfdelige serie ’Sweet Avenger’ wordt deze zomer uitgezonden in Amerika.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.