31

Zoon van Donald Trump: ‘Democraten zijn niet eens mensen’

Volgens Eric Trump, zoon van de Amerikaanse president, zijn Democraten ‘geen mensen’. Dat vindt hij, omdat ze de politieke agenda van zijn vader proberen te dwarsbomen. Trump deed zijn uitspraken in de show van uitgesproken Trump-aanhanger Sean Hannity op Fox News.

‘Ik heb nog nooit zulke haat gezien,’ zei Eric Trump. ‘Voor mij zijn het niet eens mensen. Het is zo, zo sneu. Er is geen enkele ethiek. Alle ethiek is het raam uit en we verdienen zo veel beter dan dit als land.’

De Democratische partij zou volgens Eric Trump bezig zijn aan een implosie en ook voor de voorzitter van de partij had Trump geen goed woord over, waarbij Eric Trump woorden koos die zo van zijn vader afkomstig hadden kunnen zijn:

Kijk naar het hoofd van de DNC [Democratic National Committee, red.]. Dat is een volslagen mafkees. Er is daar geen enkel leiderschap. Ze verloren de verkiezingen die ze hadden moeten winnen omdat ze zeven keer zo veel geld uitgaven als mijn vader.

Eric Trump heeft sinds zijn vader president is de leiding over het zakenimperium van Donald Trump, samen met zijn broer Donald Jr. Die overdracht was nodig, om eventuele belangenverstrengeling tussen de president en de zakenwereld te voorkomen. In de praktijk blijft daar echter weinig van over. Beide zoons verkondigen voortdurend de politieke boodschap van hun vader en ook zijn ze geregeld aanwezig bij officiële zaken van het Witte Huis, waar burgers normaliter niet aanwezig bij mogen zijn. Op een vraag van de Britse krant The Telegraph of er geen sprake is van nepotisme, antwoordde Eric Trump dat het juist ‘een heel mooi iets‘ is.

Bron: The Hill

Geef een reactie

Laatste reacties (31)