Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Jongste zus koningin Máxima op 33-jarige leeftijd overleden

  •  
07-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
96 keer bekeken
  •  
ines
Inés Zorreguieta, de jongste zus van koningin Máxima, is overleden. Volgens een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst is er vermoedelijk sprake van zelfdoding. De vrouw, peetmoeder van prinses Ariane, kampte met ernstige psychische problemen en leed aan eetstoornissen.
Twee jaar geleden raakte ze in opspraak omdat ze van de nieuwe Argentijnse president Macri een overheidsfunctie kreeg waar ze duidelijk niet voor gekwalificeerd was.
"De RVD meldt dat de agenda van de koningin zal worden aangepast in verband met het overlijden van haar zus. Máxima zou vandaag de start van het Holland Festival bijwonen en later deze week de opening van de nieuwe huisvesting van Stichting Vluchtelingenkinderen en een nieuwe afdeling van Universitair Medisch Centrum Groningen. Voor volgende week staat er een staatsbezoek aan Letland, Estland en Litouwen op het programma."
Video: Inés Zorreguieta als zangeres, door haar broer op Instagram vastgelegd.
Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.