Laatste update 12:59
5.572
120

Historicus

Han van der Horst (1949) is historicus. Hij schreef onder meer The Low Sky: understanding the Dutch', Nederland: de vaderlandse geschiedenis van de prehistorie tot nu, Een bijzonder land, het grote verhaal van de Vaderlandse geschiedenis, Onze Premiers en Schep Vreugde in het Leven, Levenslessen uit de grote depressie. Op elke laatste zondag van de maand is hij om elf uur in de ochtend te horen als boekbespreker in het VPRO-radioprogramma over geschiedenis OVT.

De aanval op de christenman

Zitplassers, sta op!

Elke christenman voelt aan zijn water dat hij aan alle kanten onder druk staat en in de hoek wordt gezet waar de klappen vallen. Dat komt omdat de aanval is geopend op de vrije en westerse samenleving die hij en zijn voorvaderen in een periode van tweeduizend jaar hebben opgebouwd. Meestal wroet de vijand in het verborgene maar soms komt er iets aan het licht als de MSM even onvoorzichtig zijn. Dat was afgelopen vrijdag het geval toen de hoofdredactie van de NRC een interview doorliet met Florence Bergeaud-Blacker. Daar zal hoofdredacteur Van der Meersch inmiddels wel bij zijn broodheren voor op het matje zijn geroepen want de hele elite zit met hun vriendjes bij de Europese Unie in het complot tegen de westerse beschaving.

christenman
cc-foto: Phil

In veel supermarkten kun je tegenwoordig halal-producten krijgen. Dat staat dan op het pakje. Mevrouw Bergeaud-Blacker, antropologe van stiel deed daarnaar onderzoek. Vroeger, ontdekte zij, moesten moslims zich behelpen. Zij kochten hun vlees in koosjere joodse winkels, ze gingen dan in Allah’s naam maar naar de gewone slager voor een stukje rundvlees, maar het liefst maakten ze gebruik van islamitische thuisslachters. Tegenwoordig echter komen er steeds meer gecertificeerde halal-producten in de winkel net zoals er al heel lang koosjer voedsel wordt vervaardigd. O.R.T., onder rabbinaal toezicht. Marktwerking zouden U en ik zeggen. U vraagt, het bedrijfsleven draait. Leve het kapitalisme.

De christenman echter voelt aan zijn water dat hier iets niet klopt en inderdaad mevrouw Bergeaud-Blacker komt met de feiten. Volgens haar  is een fundamentalistisch-islamitische actie gaande om greep te krijgen op de voedselmarkt van het vrije westen. Langzaam maar zeker maken zij hun voedseltaboes gemeengoed. De volgende stap is de overname van het financiële stelsel. Denk aan het halal-bankieren. Naïevelingen zeggen: “Hee, dat zeiden ze voor de Tweede Wereldoorlog over de joden precies zo”, maar de christenman loopt daar niet in. Hij heeft zijn instinct, zijn water waaraan hij alles voelt.

De vaderen van de christenman gingen na een avond buizen in de kroeg nog even naar de patatzaak om daar een karbonaadje te bestellen. Die lagen in het koelgedeelte hoog opgetast. Hun kinderen vervoegen zich bij de Turk voor een döner kebab of een kapsalon. Probeer na elven nog maar eens een karbonaadje te vinden. Zo wordt het vrije westen langzaam maar zeker ondermijnd. De fundamentalisten hebben de tijd. Ze denken in decennia en eeuwen maar ze stoppen nooit. De christenman heeft dat al lang in de smiezen. Hij neemt kennis van dit interview en ziet zijn ernstigste vermoedens nog eens bevestigd.

Dat niet alleen. Hij ziet meer verbanden. Op de sociale media leest hij dat de feministen tegenwoordig de islam ontzien. De baas-in-eigen-buik schreeuwsters keren angstig op hun schreden terug zodra zij hoofddoek of boerka zien. Zij hebben net als de elite een onheilig verbond gesloten met de islam. Ook zij hebben de aanval geopend, soms ideologisch maar eerst geniepig. De christenman komt steeds vaker toiletpotten tegen waarvan de bril niet omhoog blijft staan. Hij moet hem met een hand open houden, wil hij staand plassen en het is niet alle christenmannen gegeven om met een hand zo te richten dat hij niet zijn pantalon nat maakt. Dat is een rotgevoel en daarom gaat hij maar zitten. Zijn inherente beschaving verhindert de christenman namelijk om de bril te bevuilen.

Zo wordt hij gereduceerd tot zitplasser.

Zitplasser!

En nu is dan de tijd rijp voor een openlijke campagne voor genderneutraliteit waar de door de elite en de EU aangestuurde MSM natuurlijk van harte aan meewerken. Zelfs het compliment dat de welopgevoede christenman graag maakt als hij een mooie vrouw ziet en de gebaren waarmee hij dit onderstreept, worden plotseling ongepast en zondig genoemd, strafwaardige woorden en handelingen. Zo wordt de eer van de christenman bezoedeld en wat hem het heiligst is door het slijk gesleurd, wordt het wantrouwen tegen zijn integriteit gevoed.

Dat hangt allemaal samen. De ware christenman ziet dat in. Er is een gecoördineerde campagne gaande om hem te ontmoedigen, om hem tot een slappeling te reduceren. Zijn karbonaadje wordt hem afgenomen, ten opzichte van vrouwen mag hij zijn van God gegeven mannelijkheid niet meer tonen. De constructie van steeds meer toiletten verhinderen hem staand te plassen.

De christenman voelt het aan zijn water. Dit komt niet voor niets allemaal tegelijk. Dit hangt samen. Hij gordt zich aan tot de strijd.  Hij laat het zwaard van zijn overtuiging blikkeren.

Zitplassers, sta op!

Dan hebben ze maar een natte bril. Dit is het begin. Wij gaan door met de strijd.


Laatste publicatie van Han van der Horst

  • Zwarte Jaren

    Nederland in de Tweede Wereldoorlog

    2020


Geef een reactie

Laatste reacties (120)