5.712
28

Columnist, radiomaker

Malou werkt voor radioprogramma's en is columnist voor onder meer Preview magazine.

De wereld is gek geworden

Hoe ik Yolanthe en Wesley geniaal ging vinden

Wat een week, wat een week! En weet je, ik begin de geloofwaardigheid van de realiteit in twijfel te trekken. Er gebeuren idiote dingen en die worden vervolgens voor normaal aangezien. Ik vraag me echt oprecht af: waar zijn we nou allemaal mee bezig jongens?


Een voorbeeld, deze week in het nieuws: Playboy stopt met naaktfoto’s. Huh? Wàààt? Dat is een beetje hetzelfde als Patricia Paay die zegt ‘ik neem nooit meer een vriendje jonger dan mijn eigen dochter!’ Zo eentje waarvan je het aantal levensjaren tot de derde macht berekent en dan nog steeds niet uitkomt bij haar eigen leeftijd. Dát is de Playboy zonder naaktfoto’s.

Laatst vergiste ik me bij het kopen van een bakje filet americain. Had ik per ongeluk de vega-variant te pakken. Nou, ik kan je zeggen, van de buitenkant ziet het er precies eender uit maar als je er hapje van neemt, tja dan mis je toch echt het vlees. Dát is nou de Playboy zonder naakt. 

Daar werd over gesproken bij Pauw. Ja, Jeroen was kennelijk ook wel een beetje klaar met die zure vluchtelingen, dus nodigde hij Tatjana Simic uit. En toen leek de wereld weer even normaal.

Nederland had namelijk meteen wat te zeiken want het gezicht van Tatjana zag er anders uit dan anders. En open ging het riool dat Twitter heet.

Oooh, ook Tatjana heeft iets laten doen. Of zou ’t het studiolicht zijn? Wie het weet mag het zei… eh, zeggen.

En ja, dat deed ze. Tatjana zelf! Nee hoor, ik heb helemaal niks laten doen, het ligt niet aan het licht. Ik ben gewoon dikker geworden!

Alsof dat NIETS is. Waar gaat het heen met de wereld? Een Playboymodel dat lachend toegeeft dat ze dik is geworden omdat ze in de overgang zit? Dat kan toch niet echt zijn?

Ik ben duidelijk in de war…

Gisteren bijvoorbeeld had ik bewondering voor Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley. Wat een geniale actie hadden die rond de geboorte van hun baby. Gewoon om al het gezeik voor te zijn…

Wij noemen onze zoon Xess Xava Sneijder. Initialen XXS. Dat is toch het toppunt van zelfspot?! XXS! Met een dikke vinger naar Dit Was Het Nieuws. Fuck You Harm Edens! Deze grap is al gemaakt. Sterker nog, we hebben er patent op aangevraagd en mocht je m toch maken kost dat je 100.000 euro! Leef ik nou echt in een wereld waarin ík Yolanthe en Wesley geniaal vind?

De wereld is dus gek geworden. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet geloven. Vanochtend las ik in de krant dat er gisteren in Rotterdam met stenen naar de politie is gegooid en er twee politiebusjes in de brand zijn gestoken omdat men niet wil dat er 600 asielzoekers worden opgevangen. Want díé schijnen zich niet te kunnen gedragen. Ja doei. Je kunt me veel wijs maken maar hier trek ik mijn grens. Dit gelooft niemand! 

Nee, mij neem je niet in de maling. 

Geef een reactie

Laatste reacties (28)