1.548
51

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Een man een man, een woord een woord

Blijf gewoon lekker je haar blonderen en föhnen en bewaar je principes voor belangrijker zaken, Matthijs!

Wat kunnen mensen toch dom zijn. Een idiote weddenschap afsluiten rond een voetbalclub! Als ADO (die club van de jodenjacht) in de top 5 van de eredivisie belandt scheer ik mijn kop kaal. Waarom in godsnaam?

Zet een fles wijn in, of een andere ferme stoere jongensdrank, maar wat heeft jouw dierbare kapsel, waar je zo zuinig en trots op bent, te maken met een willekeurige voetbalclub? En dan nog het cliché Een man een man een woord een woord! Hoe dom kan je zijn. Matthijs van Nieuwkerk moet bloeden voor een weddenschap over een club die hem vast geen klap interesseert en moet zich dan ook nog als een grote jongen aan zijn woord houden!

Blijf gewoon lekker je haar blonderen en föhnen en bewaar je principes voor belangrijker zaken, Matthijs!

Geef een reactie

Laatste reacties (51)