5.104
181

Schrijfster, feministe, activiste

Anja Meulenbelt (1945) is schrijfster, feministe, activiste en oud-parlementslid voor de Nederlandse SP. Ze publiceerde veertig boeken.

Elseviers eigen nationale lokjood

Op de website van het opinieweekblad staat een boeiend inkijkje in de geest van een deel van onze natie. 

Antisemitisme neemt toe in Nederland, volgens Cidi, en volgens Elsevier.

(Daar zijn ook andere meningen over, zie Abu Pessoptimist, ook al van het oude volk, hier.) En wie daar vooral schuld aan is? Drie keer raden, dat is Job Cohen. Zie hier. Komt dat even mooi uit, dan kun je in naam van de strijd tegen het antisemitisme schelden op een jood.

Hier een boeiend inkijkje in de geest van een deel van onze natie, naast de gewone uitvallen naar het islamfascisme. Elsevier is een net blad, die laten zeker niet alles door. Zo kunnen we uit een reactie opmaken dat de moderator ‘Cohen is een foute jood’ heeft verwijderd, maar ‘Cohen is een verkeerde jood’, dat mocht wel.

Een selectie:

Ons nationale lokjood Cohen kan moeilijk iets doen tegen het groeiende antisemitisme, hij heeft met zijn club de PVDA per slot van rekening er meer dan enthousiast voor gezorgd dat de veroorzakers van voornoemde ellende massaal ons land binnen mochten.

VVD let toch goed op met die gefrusteerde jood het is een veraader ga hier niet mee in zee .jullie denken toch wel na om ons nederlanders aan die judas van een Cohen uit te leveren. als Wilders wat over de marokanen zegt is hij staatsgevaarlijk. wat denken jullie dat Cohen is STAATS GEVAARLIJK”

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het duo ‘Asscher en Cohen’ van de Joodse Raad berucht om zijn kruiperige gedienstige houding tegenover de Duitse bezetter. ‘Geen verzet is verzet’ was hun Credo. Zij deden hun uiterste best de Joden op de treinen naar Westerbork te krijgen. Vooral als het ging om arme Joden!. Amsterdam anno 2010 kent een nieuwe duo ‘Asscher en Cohen’ die gedraagt zich tegenover Joden exact op dezelfde wijze als hun voorgangers. Ze leveren de Joden aan de toekomstige bezetter van Nederland. Wat een toeval hé? Ik begin stellig in de leer van de reïncarnatie te geloven!.

De informateur krijgt van mij een brief dat dhr. Job Cohen nooit een ministersfunctie MAG krijgen – want hij is een verrader zowel voor Joden/Christenen/homo’s/zigeuners, hij heeft een dubbele agenda en is een islamvriendje van de imam. Weg met die man en weg uit dit land, Marokko is zijn land en in NL is hij niet meer gewenst. Het is een achterbaks mannetje wat heult met moslims em in het geniep Hollanders verraadt. Openbaarministerie – neem hier kenmnis van en laat mij weten wat voor rotsmoes u heeft hoe competent Job is.”

Hij is/ was een soort collaboraeur, hij liet zijn eigen ras in de steek. Stemmen tellen meer als geweten. Hij wil minister-president worden wat een ramp.”

Job Cohen, daar hoef je niets van te verwachten. Vast en zeker vindt hij het jammer dat hij zelf jood is, hij was liever als moslim geboren. En nu doet hij er alles aan om bij die club zich te kunnen aansluiten. Het land zit vol met dergelijke verraders van het eigen volk.”

Deed cohen niets TEGEN jodenhaat??.Natuurlijk niet,hij deed er juist alles aan om jodenhaat aan te wakkeren!. Wordt eens wakker mensen.”

Hij kon/kan er ook niets tegen doen. De man heeft een mentale ruggegraat van een slecht soort ontbijtkoek. Het joodse volk brengt geniën voort en dit soort mislukkelingen, die zich door een meerderwaardigheidscomplex, staande proberen te houden. Cohen is een afvallige Jood en het is bekend dat wanneer mensen hun religie de rug toekeren zij de allergrootste tegenstanders zijn.

Maar O wee, wanneer de Joden het recht in eigen hand nemen moet je eens kijken wat er dan allemaal mogelijk is. Om van te kotsen het hedendaagse Nederland. Gelukkig hebben wij nog een anker in de vorm van de PVV anders waren we echt reddeloos verloren met al die lafaards die ons zogenaamd vertegenwoordigen en de boel bij elkaar willen houden.”

Ed van Thijn, Pattijn, Cohen, allemaal Joden. En wederom hebben de Joden massaal opde PvdA gestemd terwijl ze op de Radio en masse Wilders bespotte.

Job Cohen en van der Laan van amsterdam zijn Jodenverraders. Zij vervullen precies dezelfde baantjes ten tijde van Romeinse bezetting in het jaar O.

Job Cohen, de man die ooit zei dat het ergste dat hem(!) was overkomen dat zijn vrouw MS had. God bewaar, ooit, mijn land voor deze farizeeër.

Cohen, de antisemiet… Kan het nog gekker; goed bewijs van het volkomen ontbreken van bestuurlijke kwaliteiten van Cohen. Weg met die cultuurverrader!”

Job Cohen is zelf een jood! Veel mensen weten dat niet. Hij verraad zijn eigen volk! In W.O.II noemden ze dat een “VOLKSVERRADER”. Kan deze man niet weg? Naar de Gaza strook of zo!?

Ik heb altijd al gezegd: cohen is een verkeerde jood, Ik zei altijd foute jood , maar dat werd steeds verwijdert , misschien dit keer ook weer.”

Job Cohen is de grootste Volksverrader aller tijden, en had zelfs nog de schijnheiligheid om een keppeltje te dragen bij de dodenherdenkingen die hij dan perse moest doen.

Wat mij ten zeerste verbaasd is dat de joden het niet door hadden dat dhr Cohen een gluiper van het zuiverste water is. Bitter om te constateren dat juist twee Joden die een machtpostitie hebben, hun eigen volk verloochenen.

Kijk maar eens goed naar de kille ogen van Cohen. Waarom stemmen zoveel joden op de PvdA?

Update 13:00 Kijk, kijk. Interessant. Elsevier voelde nattigheid. Toen ik gisterochtend mijn bericht schreef en de citaten van het Elsevier weblog af had geplukt stond de teller op meer dan 300. En kijk: opeens zijn het er op dat moment nog zo’n 250. Een snelle scan door de troep laat zien dat er veel reacties zijn verwijderd. Bang voor mogelijke Kamervragen of een aanklacht? Toch opeens bedacht dat de bagger over Cohen als verkeerde jood de goede naam van Elsevier wat te veel aantast? Want moslims mag je rustig voor fascisten uitmaken maar met joden moet je uitkijken, zoiets? Een verklaring wordt niet gegeven. Maar misschien kan er nu wel even een excuus naar Cohen af?


Laatste publicatie van Anja Meulenbelt

  • Feminisme Anja Meulenbelt

    Feminisme

    terug van nooit weggeweest

    Juni 2017


Geef een reactie

Laatste reacties (181)