3.038
39

Publicist op weblog Hollandsche Politiek

Paul Wilders is de broer van Geert Wilders. Hij beheert het weblog Hollandsche Politiek op www.dutchpolitics.org

Geert Wilders for US president 2012

Nu Geert Wilders' geen enkele kans meer maakt op het hoogste politieke ambt in Nederland, dient zich een alternatief aan: het presidentschap van de VS in 2012

It would be Mr. Wilders who best represents American ideals and values, and considering that you don’t need a birth certificate to run for American President, I think we ought to run the guy in 2012.

…Zo stelt Pamela Geller zoals moge blijken uit het zeer recent onderstaand filmpje:


Nu de kansen van Wilders om in Nederland het hoogste politieke ambt te gaan bekleden tot een absoluut nulpunt is gedaald, dient zich plotsklaps een aanzienlijk belangrijker alternatief aan: het presidentschap van de Verenigde Staten in 2012. Een ongekende wending met weidse perspectieven, dat moet gezegd.

Nu nog broodnodige steun van AIPAC, David Horowitz, Daniel Pipes en Robert Spencer en het mondiaal bezien hoogste politieke ambt kan als mogelijk alternatief gaan dienen voor Wilders. Omtrent zijn opvolging binnen de PVV lijkt het pleit al beslecht: Hero Brinkman staat al immers al te trappelen van ongeduld.

Onwillekeurig rijst de vraag: is dit de geheime troef die Geert Wilders in de mouw heeft? Was de recente reuring tussen Brinkman en Wilders dan toch een tot in de puntjes geregisseerde show met Amerikaanse ambities van Wilders als achterliggende reden?

Nederland wacht ongetwijfeld met ingehouden adem af….

Dit artikel is verschenen op de website van Paul Wilders, DutchPolitics.org

Geef een reactie

Laatste reacties (39)