6.439
378

CDA raadslid

Ibrahim Wijbenga (33) CDA raadslid in Eindhoven, schrijft op persoonlijke titel.

Haatpaleizen

Wat mij betreft gaat Wilders er nog veel harder tegen aan

Ik juich het van harte toe dat Geert Wilders steeds feller en harder naar moslims en allochtonen uithaalt. Hoe grover hij wordt, des te harder valt hij door de mand.

Door Wilders gebezigde beledigingen als ‘haatpaleizen’ voor moskeeën en ‘fascistisch boek’ voor de koran laten zijn ware aard zien: dat van een onverbeterlijke xenofoob, ergo een antisemiet die het specifiek heeft gemunt op Arabieren en die geen gelegenheid onbenut laat om moslims en allochtonen als tweederangsburgers neer te zetten.

In zijn eigen woorden: 99% van die mensen voegt niets toe.

Ik vind het niet gek dat extreemrechtse fanatici als de Noorse massamoordenaar Anders Breivik, Geert Wilders als een lichtend voorbeeld zien en zich laten leiden door zijn vreemdelingen- en moslimhaat. Ook premier Rutte wordt het te gortig.

Hij voelde zich onlangs na de zoveelste provocatie van Nederlandse moslims gedwongen om openlijk afstand te nemen van gedoogpartner PVV. Je vraagt je af hoeveel beledigingen jegens moslims en allochtonen dit kabinet nog van Geert Wilders moet slikken. Ook haat kent zijn grenzen.

Wat mij betreft gaat Wilders er nog veel harder tegen aan. Hij gooit er alleen maar zijn eigen politieke glazen in. Uiteindelijk zal de redelijkheid en tolerantie overwinnen en wordt Wilders een karikatuur die niemand meer serieus neemt.

Ibrahim Wijbenga (33), CDA-raadslid in Eindhoven, schrijft op persoonlijke titel

Geef een reactie

Laatste reacties (378)