526
14

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Handen thuis!

Een bisschop in Brugge heeft jarenlang zijn handen niet van jongetjes, of een jongetje, kunnen afhouden en treedt af.

Hij wordt niet gerechtelijk vervolgd, dat lost de kerk intern op. Lekker zijn oude dag in een comfortabel klooster slijten waarschijnlijk.

Roman Polanski heeft ooit zijn handen niet van een dertienjarig meisje kunnen afhouden en wordt, tegen de zin van het slachtoffer, nu een volwassen vrouw, na meer dan dertig jaar toch gerechtelijk vervolgd en uitgeleverd aan Amerika.

Conclusie: als je je handen niet thuis kan houden, doe dat dan achter dichte kerkdeuren. Dan heeft de rechter het nakijken en kom je met een beetje schrik vrij.

Geef een reactie

Laatste reacties (14)