1.236
14

Dichter/kunstenaar

Quinsy Gario (Nederlandse Antillen, 1984) heeft Theater-, Film- en Televisiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is begonnen aan Comparative Women's Studies in Culture and Politics. Hij heeft zijn eigen radioprogramma genaamd Roet In Het Eten dat twee wekelijks op Mart Radio wordt uitgezonden.

Hij is lid van het Pan-Afrikaans kunstenaars collectief State of L3, het Antilliaans schrijverscollectief Simia Literario, redactielid van Andy's Art & Culture Market en redacteur bij Space Invaders. Van zijn hand zijn twee dichtbundels uitgekomen. In november 2011 won hij MC Theater's Hollandse Nieuwe Theatermakersprijs 2011. Een week later werd hij gearresteerd in Dordrecht voor zijn kunstproject Zwarte Piet Is Racisme.

Op 30 oktober 2012 kwam zijn theaterstuk uit genaamd Geit In Blik bij Podium Mozaïek dat over de formatie van het nieuwe kabinet gaat.

Vrijheid van meningsuiting heeft net als het koningshuis slechts een ceremoniële functie

Vrijheid van meningsuiting is geen beschermd goed in het Koninkrijk der Nederlanden. Wat alle columnisten, bloggers, journalisten en tafelgasten ons ook willen vertellen na de dood van Helmin Wiels. Nee, jouw mening telt niet en is ongelijkwaardig aan de mening van de mensen die er wel toe doen.

Geef een reactie

Laatste reacties (14)