1.342
20

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Illegalen strafbaar?

Nee! Hoezo?

Waar is de Partij van de Arbeid als je ze nodig hebt? Op schoot bij de VVD.

Gelukkig komt er nu een krachtig protest tegen de schandelijke lafheid van de PvdA op gang, met name vanuit de PvdA-gelederen zelf. Iedereen kan een petitie ondertekenen, die in gang is gezet door Sander Terphuis, ga naar zijn site en je zult de petitie-tekst vinden.

Ik heb gisteren al aan den lijve ondervonden hoe laf de PvdA is inzake het drugsbeleid (legaliseren, dat wilden ze altijd, maar onder de rook van de VVD hoor je ze niet meer. De VVD van Teeven, Schippers, Opstelten, want Bolkestein en andere VVD-ers met verstand van zaken zijn voor legaliseren, maar dit allemaal terzijde), en hun houding inzake strafbaarheid van illegalen in ons land telt daar nog eens bij op.

Dit artikel verscheen eerder op het weblog van Hanneke Groenteman

Geef een reactie

Laatste reacties (20)