2.685
62

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Johan Derksen in de spits

In het landsbelang zou het goed zijn als het grootste deel van het volk nog lang in de ban blijft van voetbal. 

In het landsbelang zou het goed zijn als het grootste deel van het volk nog lang in de ban blijft van voetbal en een piepklein groepje zich onledig blijft houden met de kabinetsformatie, over links, over rechts en weer terug. Het is lange tijd niet zo vreedzaam geweest in dit zonnige land.


Persoonlijk geniet ik buitensporig van het WK, inclusief de ellenlange voor-, tussen- en nabeschouwingen door de elkaar beconcurrerende mannenpraatgroepen Studio Sportzomer (NOS) en VI Oranje. Ik mis niks.

Jack van Gelder vanuit Zuid-Afrika als je een beetje serieus, maar toch schalks bijgepraat wil worden, Wilfred Genee vanuit café-Scheveningen als je vette variétépraat over voetbal en lekkere wijven wil. Lachuh!

Pikant detail van het laatste programma (met als nieuw komisch duo Johan Derksen en René van der Gijp): Gillette, van de scheermesjes, is één van de sponsors. Zou het een nieuwe publiciteitsstunt zijn om juist Johan Derksen als centrumspits te nemen: zover het oog reikt groeit onappetijtelijke beharing uit die man. Misschien ook wel waar het oog niet reikt… Een natte droom voor een scheermesjesfabrikant.

Geef een reactie

Laatste reacties (62)