4.534
251

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Lokjoden

Een misselijk makend woord is binnen geslopen.

LOKJODEN. Ahmed Marcouch duidt hiermee een undercoveractie aan om antisemitisme in Amsterdam op te sporen en aan te tonen.


Luister even naar het fragment, van het Radio 1-journaal. Waar zijn we in terecht gekomen? Harry Mens vermoedt een joodse kongsie tussen Rosenthal, Cohen en Asscher om een progressief kabinet te organiseren, zo gaf hij in zijn rechtse hobbyhoek Business Class vorige week zondag te kennen. Orthodoxe joden (met keppels) worden op straat lastig gevallen. Antisemitisme is weliswaar nooit weg geweest volgens mij, maar manifesteert zich nu wel heel onbeschaamd.

We kunnen ook lokhomo’s inzetten, en lokmoslims, en lokhooligans (die zijn er natuurlijk al). We worden een rottig lokvolk.

Geef een reactie

Laatste reacties (251)