3.069
87

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Messen in de rug

Geert Wilders is kennelijk zo in paniek dat hij zelfs bij het ultralinkse Nieuwsuur en de vuurrode Toine Huys wilde aanschuiven

Zeg nou zelf, het was vanavond smullen om Geert Wilders na lange tijd weer eens door een goede journalist ondervraagd te zien worden. Hij is kennelijk zo in paniek dat hij zelfs bij het ultralinkse Nieuwsuur en de vuurrode Toine Huys wilde aanschuiven in het kader van de broodnodige damage control.

Twee rancuneuze fractieleden zijn vertrokken uit angst voor een lage plaats op de PVV-lijst, we moeten uit Europa en terug naar de gulden. De hardwerkende Nederlander moet niet uitgeknepen worden om de Grieken en de Spanjaarden te spekken. Brussel is onze baas niet, Nederland voor de Nederlanders. Elke vraag leidde tot deze antwoorden. Het was toch een beetje deerniswekkend.

Hij had voor de presentatie van het verkiezingsprogramma zijn haar helemaal in de bleek gezet en laten bijknippen, monddroogte lag op de loer en door die messen in zijn rug zat hij als een stijve pop op zijn stoel. Hopenlijk stond Fleur Agema klaar om hem een beetje te masseren, of zouden die bewakers dat inmiddels ook doen?

Dit artikel staat ook op de website van Hanneke Groenteman

Geef een reactie

Laatste reacties (87)