Laatste update 12:35
11.285
118

Burgemeester van Arnhem

Ahmed Marcouch was tot 2017 Tweede Kamerlid voor de PvdA. Hij volgde het Individueel Technisch Onderwijs (ITO) en de mts. Na de middelbare school werkte hij tien jaar bij de Amsterdamse politie, waarvan de laatste vijf jaar als brigadier. Hij had een baan als leraar maatschappijleer aan het ROC en was procesmanager jeugdbeleid van de Gemeente Amsterdam. In april 2006 werd hij stadsdeelvoorzitter van Slotervaart. In maart 2010 werd hij met twaalfduizend voorkeur stemmen gekozen in de gemeenteraad. Toen hij op 17 juni bovendien gekozen werd als Tweede Kamerlid, moest hij op 8 september 2010 zijn zetel in de gemeenteraad opgeven.
Op 1 september 2017 werd Ahmed Marcouch geïnstalleerd als burgemeester van Arnhem.

Moslims, hoed u voor dit addergebroed!

Opkomen voor fatsoen in Marokko = export Nederlandse heidense slechtheid. Aldus de vrijdagpreek van een salafistische imam in Amsterdam-West

Een salafistische machtspolitieke donderpreek vanaf de kansel in Nieuw-West: het is verboden om op te komen voor de mensenrechten. Wie opkomt tegen corruptie in een moslimland als Marokko, exporteert de heidense slechtheid van de Nederlandse kaffers, galmden de woorden van de salafistische imam dreigend en hij priemde zijn ogen richting de geïntimideerde gelovigen in hun goednieuwe moskee te Geuzenveld.

Moslims dienen te allen tijden hun hoofd te buigen voor een islamitische regering, schreeuwde hij over hun hoofden. Ook al verkommeren de gelovigen door verwaarlozing in het gebied dat de regering uitbuit en ook al verdwijnen hun geliefden voor altijd richting de martelkamers.

Geuzenveld en Slotervaart in Nieuw-West zien allebei hun mooie, ruime moskee teloorgaan door de twee salafistische imambroers. Echte broers. Terwijl salafist broer nummer 1 al rondwaarde op YouTube als de imam die in de Ummah moskee de trouwe, 80-jarige zanger neerslaat, circuleert sinds vrijdag nu ook salafist broer nummer 2 door de moslimgemeenschap met zijn oproep aan moslims om hun menselijke waardigheid te vernietigen. Niks schepsel naar Gods gelijkenis, als worm moet je door het armzalige zand kruipen ten bate van al dan niet misdadige islamitische staatshoofden. Aldus deze salafisten.

Wie redt onze Nederlandse moslimgezinnen van dit addergebroed? Beste goedwillende moslims, wees gewaarschuwd! Laat je moskee niet kapen, laat staan je geloof. Openbaar Ministerie, hoe staat het eigenlijk met die opdracht uit de Tweede Kamer om strafdossiers op te bouwen over deze machtsideologische salafistische organisaties die mensen intimideren, kinderen indoctrineren, jongeren verleiden tot jihad en zodoende hele gezinnen uit elkaar rukken?

 

Geef een reactie

Laatste reacties (118)