1.812
15

Enthousiasmeur

Van nature Enthousiasmeur. Maakt mensen enthousiast over zichzelf, de organisatie waar ze voor werken en voor nieuwe ideeën. Maar kan het niet laten om af en toe ook kritisch zijn stem te laten horen.

Natuurlijk moeten de tenues in het voetbal sexyer!

'Waarom zou je Mark Huizinga in zo’n alles verhullend judokapak hijsen? Gewoon een rode Speedo aan met daarop een subtiel Nederlands vlaggetje en hop de mat op!'

Cc-foto: Ailura

De verslaggever vroeg het echt aan een van de speelsters van het Nederlands elftal: “Moet het tenue niet sexyer?”

Even viel ik stil om daarna meteen los te willen gaan, maar soms moet je even nadenken voor je wat vindt, zegt of doet. Want hij heeft natuurlijk volledig gelijk! Natuurlijk moeten de tenues in het voetbal sexyer.

Zo schijnen heel veel vrouwen wild te worden van de buikspieren van Christiano Ronaldo. Die man moet gewoon verplicht worden om alleen nog maar in tanktop te spelen. Roger Federer? Die mag alleen nog in een kek wit broekje en een paar goede gympies het center court op. Licht zwetend met zijn bruine lichaam een goede backhand geven. Hoe sexy kan het zijn?

Waarom zou je Mark Huizinga in zo’n alles verhullend judokapak hijsen? Gewoon een rode Speedo aan met daarop een subtiel Nederlands vlaggetje en hop de mat op! Zwemmers? Idem dito. Geen aerodynamische halve surfpakken, maar gewoon een ouderwets goede zwembroek. Dat je de centimeters vooruitgang kan tellen, zeg maar. Turnen is ook zo’n sport die zich leent voor een heel andere aankleding van de sporters.

Max Verstappen die als een soort pitspoes zijn borstspieren toont bij zijn wagen en pas net voor hij instapt zijn pak aan mag. Boksers zijn al lekker bezig; je ziet het kan dus wel.

Darten mag alleen nog uitgezonden worden met vooraf een kijkwijzerboodschap: “Dit programma bevat minder aantrekkelijke mannen. ” Sport moet tenslotte wel sexy blijven.

We kunnen dit natuurlijk ook meteen doortrekken naar de werkvloer. Mannen mogen alleen nog strak in Van Gils of Boss naar het werk. Op vrijdag een nonchalante 501 strak om de billen zittend met een goed Italiaans wit overhemd en een knoopje te veel los. Paar goede gympies en klaar. Mannen mogen op het werk alleen nog salades eten en spa blauw drinken en bij de sollicitatie komen ze alleen verder als ze meer dan drie keer per week krachttraining doen.

Zo’n verslaggever heeft natuurlijk helemaal gelijk! De tenues moeten inderdaad sexyer. En hoe!

Geef een reactie

Laatste reacties (15)