Laatste update 19:40
6.614
38

Theatermaker, neerlandica, trainer Verbindende Communicatie

Hester Macrander is een Nederlands cabaretière, theatermaker, theaterregisseur en publicist. Macrander volgde een opleiding tot regisseur en docent drama aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Mijn opzegging aan zorgverzekeraar CZ

'Ik hoop dat jullie, het personeel, tegen deze veelverdiener in opstand komen'

“Beste mensen,

Cc-foto: aisletwentytwo

Hierbij zeg ik mijn verzekering op per 1-1-2018. Ik stap over naar DSW. Ik doe dat omdat ik een filmpje heb gezien van jullie bestuursvoorzitter, Wim van der Meeren, die in 1Vandaag zegt dat hij zo belachelijk veel mag verdienen, omdat het hem nu eenmaal is aangeboden. Ik vind dat volstrekt a-moreel als je kijkt naar de zorgkosten en de solidariteit die nodig is om de zorg betaalbaar te houden.
Ik hoop dat jullie, het personeel, tegen deze veelverdiener in opstand komen. Ik ben overgestapt naar DSW omdat deze topman een groot deel van zijn jaarsalaris aan de Voedselbank geeft. Hij heeft genoeg geld namelijk.

Op social media stimuleer ik anderen ook om over te stappen. Ik wil echter wel graag dat u uw baan behoudt. Daarom hoop ik dat u binnen CZ zelf gaat zorgen voor een morele omwenteling en met elkaar protest gaat aantekenen tegen deze maatschappelijk ondermijnende veelverdieners-mentaliteit.

Verspreid dit bericht s’il vous plaît onder uw collega’s en stuur het door naar de OR.

Vriendelijke groet,

Hester Macrander”


Laatste publicatie van Hester Macrander

  • Rook

    Verhalen

    November 2010


Geef een reactie

Laatste reacties (38)