Laatste update 16:41
5.567
95

Burgemeester van Arnhem

Ahmed Marcouch was tot 2017 Tweede Kamerlid voor de PvdA. Hij volgde het Individueel Technisch Onderwijs (ITO) en de mts. Na de middelbare school werkte hij tien jaar bij de Amsterdamse politie, waarvan de laatste vijf jaar als brigadier. Hij had een baan als leraar maatschappijleer aan het ROC en was procesmanager jeugdbeleid van de Gemeente Amsterdam. In april 2006 werd hij stadsdeelvoorzitter van Slotervaart. In maart 2010 werd hij met twaalfduizend voorkeur stemmen gekozen in de gemeenteraad. Toen hij op 17 juni bovendien gekozen werd als Tweede Kamerlid, moest hij op 8 september 2010 zijn zetel in de gemeenteraad opgeven.
Op 1 september 2017 werd Ahmed Marcouch geïnstalleerd als burgemeester van Arnhem.

Politie en OM, maak onmiddellijk werk van nazi-terreurboodschap aan moskeeën

Politie, niet wachten tot ze hun aangekondigde daad van ‘hoog bezoek’ uitvoeren

afbeeldingNaziPamfletVerschrikkelijk, zoals de moskeeën vannacht zijn bedreigd, van Leiden tot Nijmegen.

BINNENKORT HOOG BEZOEK!! VARKENS

Staat boosaardig in kapitalen op de terreurflyer. Een nieuw dieptepunt dat moslimhaat mixt met antisemitisme. Met een agressieve adelaar in vol ornaat, dreigende ogen, scherpe snavel, de vleugels angstwekkend breed gestrekt. En in zijn wrede klauwen het beruchte hakenkruis van de nazi’s, symbool van vernietigend antisemitisme, de systematische volkerenmoord.

Juist op 25 februari, de dag waarop wij herdenken dat de Nederlandse bevolking staakte tegen de naziterreur, uit solidariteit met de joden. “Gericht aan alle Islamitische Gebedshuizen”, staat erbij. En nog steeds in dreigende hoofdletters:

ISLAM IS VALSE EN DUIVELSE RELIGIE

Politie, niet wachten tot ze hun aangekondigde daad van ‘hoog bezoek’ uitvoeren. Pak hem of haar, hopelijk een lone wolf! OM, maak hier meteen werk van! Jazeker, ik heb Kamervragen gesteld over dit nieuwe dieptepunt.

Geef een reactie

Laatste reacties (95)