3.124
90

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

Prem draait door

Zou dit dan het moment geweest zijn dat Prem Radakishun zijn glazen als tafelheer heeft ingegooid bij De Wereld Draait Door?

Lijkt mij wel. Ik hoop eigenlijk van wel. Ik gun hem die mooie plek niet meer.

Ik schreef laatst al dat ik hem tegenwoordig een kip zonder kop vind. Toen raaskalde hij ook al zo (over de door hem gewenste afschaffing van kunstsubsidies). Nu beschuldigde hij de Volkskrant-tv-recensent Jean-Pierre Geelen van pedofilie, althans, dat kon ik uit het overspannen gebral van Prem opmaken. Het sloeg alles wat hij doorgaans uitbraakt. Ik vond het schokkend. Zelfs Matthijs trok wit weg en eiste dat hij het terug zou nemen. Dat deed Prem niet, die deed er nog een paar scheppen bovenop en verschool zich ook nog achter niet nader genoemde zegslieden. Prems inbreng sloeg de discussie tussen de hoofdredacteuren van de Volkskrant en NRC totaal dood, maar dat was niet het ergste. Hij sloeg vooral zichzelf als discussiepartner dood. Later informeerde hij ons nog over de lengte van zijn lul. Die zou aanzienlijk zijn, maar dat geloofde niemand meer. Wel dat hij een lul wás.

Dit stuk is overgenomen van hannekegroenteman.nl

Geef een reactie

Laatste reacties (90)