Laatste update 19:21
5.492
10

Zangeres, dichter en schrijver

Vanaf 2003 was Stella Bergsma actief als actrice en regisseuse. Van 1999 tot 2006 zong Stella in de band Iuno. Sinds 2007 is zij zangeres en beatpoet in de groep EinsteinBarbie. In 2011 kwam haar bundel Cupcakes uit, met Nederlands- en Engelstalige gedichten en songteksten. In 2013 publiceert zij verschillende artikelen in de Volkskrant, Opzij en op ThePostOnline en verschijnen er een verhaal en enkele gedichten in de verzamelbundel Achievers Zomerboek van Lebowski Publishers. Voor deze laatste vertaalde ze in 2014 ook dichtwerk van de amerikaanse schrijver Charles Bukowski. Momenteel werkt ze aan haar debuutroman die in 2015 zal verschijnen bij Nijgh en van Ditmar.

“Met mijn penis geef ik je straf, omdat je geil bent”

In de roman Pussy Album (2016) van Stella Bergsma staat onderstaande passage over seksueel geweld tegen vrouwen. In het kader van de discussie over #MeToo mocht Joop de passage doorplaatsen. Waarschuwing: de tekst maakt gebruik van grof taalgebruik en kan door sommige lezers als schokkend worden ervaren.

cc-foto: European Parliament

Met internet probeer ik mijn lust op te wekken. Jonge mannen. Vrouwen die elkaars kut likken. Het lukt niet. Ik moet grover geschut. Ik zoek verkrachting en vind steeds moord ertussen. Dat wil ik niet. Great rape and strangle, staat er. Ik klik niet, het verpest mijn geilheid. Een beetje overweldigen, okee, maar waarom dood? Dat snap ik niet. Dat is toch van een hele andere orde? Slut gets what she deserves. Whore gets fucked and killed. Het zijn veel advocates, journalistes en leraressen, die vermoord worden. Wat denken ze wel? Straffen met seks moet je ze. Kapotneuken, die wijven.

Young slut gets raped. Young slut gets what she deserves. Ja, met mijn penis geef ik je straf, omdat je geil bent. Met dat worstje tussen mijn benen ben ik oppermachtig. Omdat ik sterker ben dan jij, maak ik je dood. Ik verdien een lintje. Lekker op mijn harige borst kloppen, omdat ik op kevers kan trappen. Ik swaffel tulpen en trek hun blaadjes eruit. Vuile bloem krijgt wat ze verdient. Knak de steel en kom op de stamper. Oppermachtig ben ik. Ik sla vliegen dood met een elektrisch racket. Ik ben een bad ass motherfucker. Nu mag ik een medaille en al je geld.

Bitch gets fucked and snuffed. Fantastic rape and murder. Ik haal mijn vingers tussen mijn benen vandaan. Pretty girl, brutally penetrated and strangled. Ze is mooi, we maken haar dood. We willen onze lul in haar knappe smoeltje proppen en daarna sperma spuiten in haar levenloze ogen. Misschien zien we onszelf nog weerspiegeld in de iris, dat zou geil zijn. Ik klik het weg en voel me leeg. Wanhopig scan ik al mijn gedachten, maar ik kan geen troostrijke vinden.

Pussy Album (2016)


Laatste publicatie van StellaBergsma

  • Pussy Album

    April 2017


Geef een reactie

Laatste reacties (10)