6.535
195

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

VVD: misselijk makend

Met zulk rechts heb je geen extreem-rechts meer nodig!

Het wordt nu ook steeds onfrisser bij de VVD. Nadat de PVV de toon had gezet over hoofddoekjes in openbare ruimtes, durft de VVD het ook: op het Amsterdamse stadhuis wil de fractievoorzitter van de VVD Robert Flos hoofddoekjes verbieden voor baliemedewerksters, het Tweede Kamerlid Jeanine Hennis (prikkelpop van het meest platvoerse radioprogramma Echte Jannen) pleit voor een verbod op hoofddoekjes voor alle stadhuismedewerkers, zoals ook voor ‘andere religieuze symbolen’.

Nooit heb ik ze gehoord over symbolen als davidssterren, katholieke kruisjes of vrouwentekens (ook een soort religieuze symbolen), maar nu durven ze, de lafaards.

De VVD-gelederen zijn verdeeld, maar ze discussiëren er serieus over! 
Mark Rutte beloofde het al eerder: dit wordt een coalitie waar rechts zijn vingers bij af zal likken.
 Het gekke is dat ik zo mogelijk nog misselijker word van de VVD dan van de PVV, in deze zaak.


Met zulk rechts heb je geen extreem-rechts meer nodig!

Geef een reactie

Laatste reacties (195)