1.004
35

fractievoorzitter GroenLinks Goes

In 1976 rondde ik mijn middelbare school af aan het Goois Lyceum te Bussum en studeerde daarna rechten, wijsbegeerte en sociologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht.
Vervolgens werkte ik als assistent-accountant bij de accountantskantoren Klynveld Kraayenhof & Co en Moret & Limperg en later als stafmedewerker bij het Directoraat Merchant Banking van Rabobank Nederland.
In 1986 werd ik lid van de Amersfoortse gemeenteraad, waar ik in 1990 werd benoemd tot wethouder financiën, verkeer & vervoer en projectwethouder Centraal Stadsgebied.
Daarna was ik sectorhoofd / loco-gemeentesecretaris bij de gemeenten Nijefurd (Fr) en Amerongen (U) en hoofd bestuurszaken bij de gemeente Veldhoven (NB).
In 2006 werd ik tot lid van de Goese gemeenteraad verkozen en ben sinds die tijd voorzitter van de GroenLinks-fractie.
Incidenteel werk ik voor de OSCE / OVSE als verkiezingswaarnemer, met als bijzonder aandachtsveld voormalig Joegoslavië.

Weer prominent spreker op 9/11 anti-moskeeprotest minder

Virginia Thomas: "Ik ben helemaal niet uitgenodigd"

Het gaat niet goed met de sprekerslijst voor de 9/11-protestdemonstratie tegen ‘de moskee op Ground Zero’. Nu weer laat Virginia (‘Ginny’) Thomas via haar woordvoerder weten dat ze helemaal niet is uitgenodigd om op de demonstratie te spreken, laat staan dat ze daarmee zou hebben ingestemd.

“Ieder bericht over haar aanwezigheid is onjuist”, zegt Sarah Field, woordvoerdster en Director of policy and legal counsel van Liberty Central. Om daaraan toe te voegen dat ‘Liberty Central natuurlijk wel burgers die tegen de bouw van de moskee zijn een stem wil geven’.
Dit meldt politiek commentator Ben Smith vandaag op zijn weblog op Politico.
Virginia Thomas, ‘de vrouw van’ Clarence Lamp Thomas, omstreden rechter bij het Amerikaanse Hooggerechtshof, is een vooraanstaand lid van de Grand Old Party.
De door Pamela Geller met veel aplomb aangekondigde sprekerslijst van ‘World leaders, prominent politicians and 911 family members’ heeft inmiddels veel weg van het bekende ‘Tien Kleine Negertjes’, nadat eerder bekend werd dat zwaargewicht Newt Gingrich niet zou komen opdagen en oud VN-ambassadeur John Bolton en mediatycoon Andrew Breitbart het bij het inzenden van een video zouden houden.
Tenzij ons nog voor 9/11 andere berichten bereiken is de lijst van sprekers inmiddels geslonken tot oud CIA-man Gary Berntsen, restauranthouder Michael Grimm en evangelist Jordan Sekulow. En niet te vergeten onze eigen wereldleider en prominent politicus Geert Wilders, natuurlijk.


Het boek van Agatha Christie verschijnt in Amerika sinds 1940 overigens onder de in dit verband zeer toepasselijke titel ‘And Then There Were None’.
Vandaag nog schrijft Pamela Geller op haar weblog dat: ‘World leaders, prominent politicians and 911 family members will be speaking.’

Tsja.

Dit artikel is overgenomen van de weblog van Carel Bruring.

Geef een reactie

Laatste reacties (35)