Laatste update 12:30
3

Ieren laten zien wat een mooi feestje het EK hoort te zijn

Supporters van het EK 2016 in Frankrijk zijn de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws geweest met alle rotzooi die ze in het land hebben aangericht. Van een café dat afgebrand is, gezichten die kapot getrapt zijn tot vluchtelingenkinderen die als vermaak muntjes toegeworpen hebben gekregen. Maar, gelukkig zijn daar dan de Ieren om te laten zien wat een mooi feestje voetbal kan en hoort te zijn. De Ierse supporters gelden wat ons betreft nu al als de beste supporters van het EK. Met oog voor de omgeving, oog voor elkaar en prachtige gemeenschapszin.

In de laatst opgedoken video is bijvoorbeeld te zien hoe een metrostel vol Ierse supporters slaapliedjes voor een baby zingt.

Het is niet de eerste keer dat de Ieren zich van hun goede kant laten zien. Neem nu onderstaande video, waarop de supporters als de weldenkende mensen die ze zijn de rommel op straat opruimen.

Of wat dacht je van het gevoel dat de Ieren deze Fransman gaven? Hij stapte zijn balkon op en waande zich even een beroemdheid.

Ook deze mooie Française kreeg van alle Ieren een serenade. En masse zingen ze “Can’t take my eyes off you”.

Tot slot nog één video waarin de Ierse supporters onder meer agenten de liefde verklaren en bewijzen: stomdronken hoeft niet altijd stom te zijn.

Geef een reactie

Laatste reacties (3)