Laatste update 13:28
4

Deze twee schattige Deense peuters veroveren Facebook

Een video van twee peuters die praten over pesten is een enorme hit. De clip werd inmiddels al twee miljoen keer bekeken en was volgens de Deense tv-zender TV2 zelfs even een van de meest bekeken clips op Facebook wereldwijd. Dat is bijzonder want Denemarken heeft maar 5,6 miljoen inwoners.

In de video is te zien hoe de 2-jarige peuters Søren en Lenya ondervraagd worden over pesten. Mag je iemand bijten, vraagt de interviewster. “Neeeeee”, roept Søren terwijl hij vermanend met zijn vingertje zwaait. “Je mag niet bijten want dan gaat die huilen.” Lenya geeft even een demonstratie door in haar eigen arm te bijten.

Mag je iemand plagen? “Nee, dat mag ook niet,” antwoordt Søren. Lenya geeft daarop een demonstratie kiekeboe. De clip eindigt met het trekken van gezichten die laten zien dat je blij, boos of verdrietig bent. Daar schittert Søren opnieuw. Volgens zijn moeder is hij een geboren acteur.

De kinderen werden geïnterviewd voor de lancering door de kroonprinses van een anti-pestcampagne. Een langere clip is hier te zien.

Geef een reactie

Laatste reacties (4)