Laatste update 14:58
18

IKEA-meubelen monteren… onder invloed van drugs

Vrijwel iedereen heeft op enig moment in zijn of haar leven wel een IKEA-meubelstuk in elkaar geschroefd. Meestal is dat geen bijzonder moeilijke klus, maar toch altijd weer nét even iets minder simpel dan vooraf ingeschat. Laat staan hoe het is als je diezelfde meubelen in elkaar wil zetten onder invloed van drugs.

Hoe dat is, krijg je te zien in de nieuwe webserie Hikea. De serie staat pas een paar dagen online en heeft pas twee video’s, maar is al door honderdduizenden mensen bekeken. ‘IKEA-meubelen in elkaar zetten is lastig,’ zeggen makers Hunter Fine en Alex Taylor. ‘Maar onder invloed wordt het bijna onmogelijk. We vonden het een grappig idee om dat op video vast te leggen. En het is gewoon leuk om Hikea te zeggen.’

In de eerste aflevering zien we Giancarlo en Nicole die LSD nemen voor ze een kast in elkaar zetten. Tenminste, tot ze er geen zin meer in hebben en een speeltuin gaan zoeken. In de tweede clip probeert Keith onder invloed van paddo’s een bureau in elkaar te schroeven. Daar heeft hij wel de nodige aansporing voor nodig, maar dan heb je ook wat. Niet hetgeen de bedoeling was, maar wel íets.

Bron: Dazed

Geef een reactie

Laatste reacties (18)