Laatste update 17:18
4

Maarten van Rossem verzorgt eerste Vrijheidscollege: ‘Doe normaal’

‘Doe normaal’. Dat was het motto dat Maarten van Rossem zondag 12 maart gaf aan zijn Vrijheidscollege in een uitverkochte zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Het was tegelijk de aftrap van de reeks Vrijheidscolleges van 2017. Maarten van Rossem sprak zich uit over de verkiezingsretoriek en met name het appèl dat partijen doen op de normen en waarden.

De Vrijheidscolleges zijn een jaarlijkse serie lezingen die plaatsvinden in aanloop naar 5 mei. De lezingen zijn gebaseerd op de ‘Four Freedoms’ van de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt en vinden dit jaar plaats in samenwerking met de Bevrijdingsfestivals in tien provincies in Nederland.

Bezoek de site van De Vrijheidscolleges voor meer informatie.

Heb jij zelf ook een stevige mening over een van de Vier Vrijheden van Roosevelt? Humanity in Action organiseert in samenwerking met De Vrijheidscolleges en Joop een columnwedstrijd. Schrijf mee en maak kans op een voordracht van je eigen column op een van de Vrijheidsfestivals en publicatie op de sites van de organisatoren. Alle informatie over het meedoen vind je hier.

Geef een reactie

Laatste reacties (4)