14

VS in shock: Obama laat Melania Trump lachen

Opwinding op social media over een zeldzaam verschijnsel: een lachende Melania Trump. De vrouw van de Amerikaanse president is berucht om haar stoïcijnse blik. Lachend wordt de First Lady zelden gezien en al helemaal niet in gezelschap van haar echtgenoot.

Zaterdag bezocht ze de begrafenis van Barbara Bush, de First Lady naast George Bush sr. In haar eentje want Donald Trump meed de plechtigheid en ging golfen, zijn favoriete tijdverdrijf, in zijn eigen resort, zijn favoriete verblijfplaats. Dat leidde er toe dat Melania naast Barack Obama kwam te zitten, de voorganger van Trump en hij wist haar zowaar een lach te ontlokken, zoals te zien in de eerste beelden van bovenstaande video.

De spontane lach werd overigens niet alleen gezien als een bijzondere uiting voor Melania. In de commentaren werd er op gewezen dat Melania in het verleden fel van leer trok tegen Obama. Zo trok de Sloveense immigrante openlijk in twijfel of Obama wel in de Verenigde Staten geboren is, een notoir verzinsel dat verspreid werd om de positie van de Democratische president te ondermijnen. Voor Obama, gezeten naast zijn vrouw Michelle, was dat kennelijk geen beletsel om zich de gentleman te tonen die hij is.

Muzikant Moby begreep de lach van de First Lady oftewel FLOTUS, die zich qua mysterie met die van Mona Lisa kan meten, wel. “Ja FLOTUS, we voelen allemaal hetzelfde” twitterde hij, en zette er ter verduidelijking een foto van Melania tijdens de inauguratie van haar man bij.

Geef een reactie

Laatste reacties (14)