Laatste update 10:46
27

25 jaar getrouwd met Barack Obama, dat zouden wij ook wel willen

Als er een iemand is die een prachtig eerbetoon aan zijn huwelijk weet te brengen, dan is het Barack Obama wel.

Er is een reden dat veel Amerikanen in het huwelijk van Barack en Michelle Obama een voorbeeld zien; over de jaren heen is duidelijk geworden dat de Obama’s niet alleen een genegenheid voor elkaar delen die wel heel moeilijk te acteren valt, maar ook ongelofelijk veel respect voor elkaar hebben.

Terwijl Michelle Obama een panelgesprek met de beroemde televisieproducent Shonda Rhimes had tijdens de Pennsylvania Conference for Women, werd de voormalige First Lady verrast door een videoboodschap van haar man op een groot scherm voor hun 25-jarige jubileum.

Barack Obama verontschuldigde zich voor het interrumperen van de conferentie, waarna hij met een liefdevolle speech zijn vrouw tot tranen roerde.

Hij roemde haar ‘kracht, elegantie, vastberadenheid en eerlijkheid’ en zei dat het geen wonder was dat het Amerikaanse volk verliefd op haar was geworden, toen ze haar eenmaal leerde kennen zoals hij dat deed. ‘Het is werkelijk de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt om aanhoudend genoeg te zijn om je mee uit te vragen’.

Michelle Obama bloosde gedurende de hele toespraak en zei daarna grappend tegen Rhimes en het publiek: ‘Ik kan maar beter snel naar huis gaan’.

Time: ‘The Best Decision I Ever Made.’ Watch Barack Obama’s Surprise Anniversary Video for Michelle

Geef een reactie

Laatste reacties (27)