Laatste update 22:25
28

Schwarzenegger laat Trump zien hoe een president zich hoort te gedragen

Iets meer dan een week voor hij het Witte Huis betreedt als nieuwe president van de Verenigde Staten, slaagt Donald J. Trump er nog steeds niet in zijn twitteraccount een beetje presidentieel te bedienen. Donderdag kreeg hij het aan de stok met niemand minder dan filmster en voormalig gouverneur Arnold Schwarzenegger, die maar meteen liet zien hoe je wél waardig reageert.

Arnie heeft onlangs The Donald vervangen als presentator van realityshow Celebrity Apprentice. Die vacature stond open omdat de eerdere presentator binnenkort belangrijker zaken te verrichten heeft, zoals president zijn van de Verenigde Staten. Desalniettemin vond de chronisch wrok koesterende Trump het nodig om commentaar te leveren op de eerste aflevering van Celebrity Apprentice onder leiding van Schwarzenegger:

‘Wow, de kijkcijfers zijn binnen en Arnold Schwarzenegger is ‘overspoeld’ (of vernietigd) in vergelijking met kijkcijferkanon DJT’, schreef Trump op Twitter. ‘Tot zover zijn status als filmster en dit was nog maar seizoen 1 vergeleken met seizoen 14. Vergelijk dit met mijn eerste seizoen. Maar wat maakt het uit. Hij steunde Kasich en Hillary’

Schwarzenegger reageerde op de tweet van Trump met: ‘Er is niets belangrijkers dan werken voor het volk.’ Daarna vervolgde hij met: ‘Ik wens je het allerbeste en ik hoop dat je net zo hard voor de HELE Amerikaanse bevolking zal werken als je voor je kijkcijfers deed.’

Ondertussen heeft op Twitter iemand anders een account aangemaakt om de tweets van Trump te vervangen door berichten die wél passen bij een president van een wereldmacht: Mature Trump Tweets, oftewel Volwassen Trump Tweets.

cc-foto: Zero Emission

Geef een reactie

Laatste reacties (28)