35

Twitteraar zet wapenminnend rechts voor lul

Of beter gezegd, voor dildo

Dat de wapenaanbidding van sommige Republikeinse presidentskandidaten perverse trekjes heeft is inmiddels welbekend, maar het lijkt erop dat de publieke opinie zich eindelijk tegen de NRA-marionetten begint te keren. Een meerderheid van Amerikanen heeft inmiddels schoon genoeg van het feit dat elke idioot zomaar zware wapens kan kopen op een ‘gun show’ en daar vervolgens een school of winkelcentrum mee overhoop kan schieten.

Matt Haughey is een van hen en besloot vorig weekend om de absurditeit van het gedweep met wapens nog maar eens duidelijk in beeld te brengen. Zaterdag kondigde hij in een tweet aan foto’s van GOP-kandidaten die wapens vasthouden te gaan bewerken en te verfraaien met dildo’s. #GOPdildos was geboren.

Het is niet de eerste keer dat seksspeeltjes worden ingezet om de wapengeilheid van rechts Amerika aan te tonen. In oktober riep Jessica Jin, student aan de Universiteit van Austin in Texas, haar medestudenten op om de eerste dag van het nieuwe trimester een dildo aan hun rugzak te bevestigen, nadat in haar staat een wet werd aangenomen die het per 1 augustus 2016 mogelijk maakt voor studenten en docenten om verborgen wapens te dragen in het klaslokaal.

Cc-foto: Twitter

Geef een reactie

Laatste reacties (35)