50

Vader slachtoffer schietpartij VS: stop wapenwaanzin!

Vader wijst in hartverscheurende toespraak overheid en wapenlobby aan als schuldigen voor de dood van zijn zoon en de vele anderen

Richard Martinez, vader van de twintigjarige Christopher Martinez die omkwam bij de recente schietpartij in California, wijst naar onverantwoordelijke politici en de wapenlobby van de NRA als schuldigen voor de dood van zijn zoon. Hij deed dit in een geëmotioneerde verklaring tijdens een persconferentie.


Vader Martinez:

Onze zoon Chris Martinez en zes anderen zijn dood. Onze familie heeft een boodschap voor iedere ouder: Je denkt niet dat het jou kind zal overkomen, totdat het wel gebeurt.

Chris was echt een fantastische jongen. Vraag het een ieder die hem heeft gekend. Zijn dood heeft onze familie verloren en gebroken achtergelaten.

Waarom is Chris dood? Chris is dood door lafhartige, onverantwoordelijke politici en de NRA (National Rifle Association, red.). Ze spreken van wapenrechten. Maar hoe zit het met Chris’ recht om te leven?

Wanneer stopt deze waanzin? Wanneer zullen genoeg mensen zeggen: ‘Stop deze gekte!’? Er zijn al te veel doden gevallen. We zouden tegen ons zelf moeten zeggen: ‘Niet één meer!'”

Geef een reactie

Laatste reacties (50)