34

VVD: Rijd je een bakfiets? Stem dan niet op ons

Hoe een koersloze partij probeert te volharden koersvast te zijn ... Update: PvdA haakt in met eigen variant ... Nu ook parodie voor twijfelaars tussen Jezus leeft en de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland 

De Provinciale Statenverkiezingen komen steeds dichterbij. En een kat in het nauw maakt rare sprongen. Neem nu de VVD. De partij werd afgelopen weken geplaagd door miskleunende bewindslieden – van terrorduo Opstelten en Teeven tot aan ik-drink-graag-dure-wijn-op-kosten-van-de-belastingbetaler Mark Verheijen. Momenteel heeft de partij vooral te vrezen van D66 en dus moet die partij het ontgelden. Met een ‘ludieke’ twijfelwijzer probeert de VVD potentiële kiezers in de eigen richting te trekken. Maar Twitter is het er niet mee eens.

Updates onderaan

Een greep uit de reacties:

Rob van Laere

@VVD @D66 ik mis een ja/nee vraag over bonnetjes..

Sander

Hoi @VVD, betekent ‘koers houden’ ook dat jullie de boel blijven bedriegen? pic.twitter.com/HnaB77cWQd

Marijn van Vliet

@VVD heeft blijkbaar niks beters doen dan photoshoppen. tijd voor wat ambitie! #nuvooruit

Victor Peeters

@VVD @D66 Is dit nou verstandig jongens… Niet alleen de taal maar ook nog de stijl van @geertwilderspvv

Maarten Koning

Zo ziet reactief campagne voeren er dus uit… Het lot van iedere partij zonder verhaal. Jammer, VVD! “@VVD: pic.twitter.com/Nqg43TBxDy”

Update 16.00 uur:
Ook de PvdA gooit een ‘ludieke’ twijfelwijzer in de verkiezingsstrijd:

En er komen meer parodieën. Twijfelt u tussen de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) en Jezus leeft? Uitgedaagd door Willem de Gelder maakte Menno van den Bos de twijfelwijzer voor u:

Geef een reactie

Laatste reacties (34)