1

Wow, dat is nog eens een gepimpt cv!

Werkzoekende designer ontwerpt interactief cv gebaseerd op videogame Super Mario

‘Multidisciplinary Designer’ Robby Leonardi kan dingen en dat zult u weten ook! De werkzoekende grafisch ontwerper wilde een cv dat letterlijk zijn kunnen weergaf en waarmee hij de aandacht van grote bedrijven kon trekken. Zo te zien is hem dat helemaal gelukt!

Het interactieve cv voelt aan als een videospelletje. Net als in Super Mario stuitert ‘Super Robby’ door een geometrisch gevormd en kleurrijk landschap, met aan het einde geen prinses, maar zijn contactgegevens. 

Vorig jaar gooide de Nederlander Daan Louter ook al hoge ogen met zijn ‘interactive resume‘ waarmee hij hoopte een stage bij The Guardian te scoren. Zijn cv en social mediacampagne waren zo succesvol dat hij de stage mocht overslaan en meteen aan een betaalde baan kon beginnen.

Het maken van een flashy en interactief cv is natuurlijk niet alle werkzoekenden gegeven, maar vormt wel een mooie inspiratie voor mensen die zich moeten onderscheiden van de vaak vele concurrenten op de arbeidsmarkt. Voorbeelden van hoe het vooral niet moet, vind je hier.

www.rleonardi.com/interactive-resume 

cc-foto: screenshot

Geef een reactie

Laatste reactie