0

“Ze zei ja!”

Voorbijganger legt pittoresk huwelijksaanzoek vast en vindt het koppel binnen vijf uur terug via internet

Heb jij wel eens een foto gemaakt van mensen op een belangrijk moment in hun leven, maar ben jij en je camera de enige getuige van dat verhaal? Zonde! Dat vond fotograaf en kunstenaar Paul Wolfe ook. Tijdens een wandeling in Mount Hood National Forest in Oregon, stuitte het plots op een huwelijksaanzoek. Met de camera nog in zijn hand, schoot hij er prachtige plaatjes van, maar het leek hem toch ook wel leuk als die foto het koppel zou bereiken. Hij plaatste de foto op Imgur en binnen vijf uur had hij bericht: “Ze zei ja!”

Wolfe had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. “Ik was stomverbaasd en kon even niet helder meer nadenken. Het was Reddit op zijn best.”

Aan The Guardian vertelt hij dat het in eerste instantie niet zijn idee was om het intieme moment over internet te verspreiden. Hij had de foto alleen op zijn Facebookpagina gepost. Toen zijn vrienden begonnen aan te dringen dat hij er meer mee moest doen, besloot hij het op Imgur te plaatsen waarna het een half miljoen keer werd gedeeld.
The Guardian: She said ‘yes’! Reddit users help track down mystery couple from snapshot

Geef een reactie

Laatste reacties (0)