Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

18-1-12: De crisis & ik

  •  
03-01-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
arminius_300.jpg
Joop presenteert ism Studium Generale Erasmus en Arminius een avond met Mei Li Vos, Peter Verhaar, Brenda Stoter, Ewald Engelen, Marie-Claire van den Berg, Rop Gonggrijp, Merijn Oudenampsen en Ronald Buijt. Kom ook!
Zet het in je agenda, hou de avond vrij en kom: Woensdagavond 18 januari. Dan vindt in Arminius te Rotterdam een speciale aflevering plaats van het Denkcafé waar een reeks sprekers ingaat op het thema ‘De crisis & ik’.
Op deze avond van het Denkcafé komen sprekers aan het woord die hun licht laten schijnen over dergelijke zaken en vragen van het publiek beantwoorden.
– Peter Verhaar, bekend van Pauw & Witteman en oprichter van de Alex Bank, legt uit of het verstandig is eigen financiële instituten op te richten, zoals bezorgde Amerikanen nu doen.
– Activistisch denker Merijn Oudenampsen vertelt wat er te leren en verwachten valt van de Occupy-beweging.
– ‘Groen Doen’ auteur Marie-Claire van den Berg gaat in op de vraag of en hoe je in crisistijd duurzaam kunt leven.
– Leefbaar Rotterdam-raadslid Ronald Buijt spreekt over hoe de crisis een stad als Rotterdam treft en wat de politiek kan doen. 
– Financieel geograaf Ewald Engelen legt uit wat burgers, als consumenten en kiezers, anders kunnen doen om een volgende financiële crisis te voorkomen.
Presentatie: Mei Li Vos en Francisco van Jole.
Woensdag 18 januari 2011 in Arminius, Museumpark 3, Rotterdam. Aanvang 20u. Entree € 5 euro (Studenten, RdamPas en 65+ Pas gratis)
De avond is ook live te zien op deze site.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.