Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Aaf verruilt NRC.next voor Volkskrant

  •  
23-02-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
aaf-in-nrc-300px.jpg
Populaire columniste stapt over naar de krant waar ook haar vader voor schreef
Aaf Brandt Corstius verruilt NRC.next voor de Volkskrant. Ze zal vanaf maandag 29 maart dagelijks aan de slag gaan bij haar nieuwe opdrachtgever.
NRC.next publiceerde sinds maart 2006 haar columns. De lezers van deze nieuwe krant lopen vanaf het begin al met haar weg. De column leverde haar een plaats op aan de tafel van De Wereld Draait Door, als zogeheten tafeldame naast presentator Matthijs van Nieuwkerk. 
De transfer naar de Volkskrant is een vrij logische, zegt Brandt Corstius in de Volkskrant :
Ik vind het heel leuk om voor nrc.next te schrijven, maar ik kreeg het gevoel dat ik ouder werd dan de doelgroep; dat dit eindig was. Toen ik begon was ik 30, nu ben ik bijna 35, ben ik moeder geworden en heb ik een huis gekocht. Dat past misschien allemaal niet zo goed bij next.
Brandt Corstius (34) begon haar loopbaan bij Folia, het blad van de Universiteit van Amsterdam. Nu stapt ze over naar de krant waar ook haar befaamde vader Hugo Brandt Corstius van 1979 tot 1986 columnist was, onder het pseudoniem Stoker.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.