82

Agent wiste filmpje van gewelddadige arrestatie

Dj Flexican en mc Sef kregen afgelopen zaterdag klappen van de politie. Agent wiste filmpje van omstander, zegt nu spijt te hebben

Een agent heeft een filmpje gewist waarop mogelijk de vermeende gewelddadige arrestatie van dj Flexican stond. Dat meldt onder andere de Volkskrant. De politie liet vrijdagavond weten dat dit na intern onderzoek is gebleken.


Wat er precies op het filmpje stond weet de politie niet, ‘dat is onderwerp van onderzoek’. Een 46-jarige vrouw die zegt het incident te hebben gefilmd, beschuldigde de politie er zondag direct van het filmpje te hebben verwijderd van haar mobiele telefoon. Zij werd zelf aangehouden voor belediging van een agent tijdens het incident, aldus de Volkskrant. Daarna werd het filmpje gewist.

De politie zegt dat de betrokken agent heeft verklaard het filmpje te hebben gewist ‘bij het uitzetten van de telefoon en onder druk van omstandigheden. Hij heeft spijt van het wissen van het filmpje”.
Zaterdagnacht raakte de Amsterdamse dj Flexican samen met mc Sef betrokken bij een worsteling met agenten waarbij beide heren klappen kregen.

Volkskrant: Agent wiste beelden van gewelddadige arrestatie

Foto: Twitter Yousef Gnaoui alis Mc Sef

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (82)