Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Agressieve motorcrosser slaat mobiel uit handen wandelaar

  •  
05-12-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
99 keer bekeken
  •  
agressievemotorcrosser
Een motorcrosser die samen met zes anderen illegaal door het natuurgebied bij het Brabantse Heeze reed, heeft een gepensioneerde wandelaar zijn mobiele telefoon uit zijn handen geslagen. De wandelaar, Frans van den Oord die met zijn vrouw en twee kleinkinderen van 10 en 12 jaar op pad was, filmde de groep motorrijders. De motorcrossers waren daar niet van gediend en reageerden agressief, meldt Omroep Brabant.
" Ze scheurden op hoge snelheid dwars door het natuurgebied heen. “Er is hier echt heel veel overlast van die crossers. Het is hier al druk met fietsers, wandelaars en ruiters. Ik heb connecties met Staatsbosbeheer dus besloot de boosdoeners te filmen, zodat ze voor de opsporing het filmpje konden gebruiken.” "
Nadat de motorrijder de telefoon uit Van Oords handen had geslagen, reed hij tegen een berkenboom. Hij kon wel doorrijden.
Agressieve motorcrossers vormen een ware plaag in Noord-Brabant. Twee weken geleden reed een motorcrosser in de bossen tussen Vessem en Wintelre een boa aan. De man moest naar het ziekenhuis.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.