Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Antivaxxer schiet broer dood die 'mensen vermoordde met coronavaccins'

  •  
07-10-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
jeffrey-burnham
Een man uit de Amerikaanse staat Maryland wordt ervan beschuldigd zijn broer en diens vrouw te hebben doodgeschoten omdat die “mensen vermoordden met coronavaccins”. De verdachte, de 46-jarige Jeffrey Burnham kon het niet verkroppen dat zijn broer, een apotheker, hielp met het toedienen van vaccinaties.
Volgens de autoriteiten zou de dader voor de moorden tegen zijn moeder hebben gezegd dat de overheid moedwillig de bevolking vergiftigde en dat zijn broer ervan op de hoogte was. De moeder belde twee achtereenvolgende dagen de politie omdat ze vreesde dat haar thuiswonende zoon zijn broer iets zou aandoen.
Voor hij tot zijn daad overging, zou Burnham eerst nog een jeugdvriendin van zijn moeder hebben vermoord, om vervolgens met haar auto naar het huis van zijn broer en schoonzus te rijden. Burnham kon een dag na de moorden worden aangehouden in de naburige staat West-Virginia.
Foto: Allegheny county (Maryland) sheriff
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.